Οκτ 052020
 
Οι Φασίστες δεν έχουν θέση ανάμεσά μας

Στις 7 Οκτωβρίου το δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του για τους Δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Μετά από 5,5 χρόνια διαδικασιών αναμένεται η καταδίκη των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Αναμένεται η καταδίκη μιας εγκληματικής οργάνωσης τα τάγματα εφόδου της οποίας, τρομοκρατούσαν και χτυπούσαν μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές.

Διαβάστε περισσότερα
Σεπ 112020
 
ΕΠΕΙΓΟΝ- ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ - ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΟΑΣΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020

«Δυνατότητα 1) Έκδοσης νέων καρτών ΟΑΣΑ με ειδικές τιμές ή 2) Επαναφόρτισης Υπάρχουσας κάρτας με ειδικές τιμές μέχρι την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020»

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Ο Σύλλογος μας, σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ και τον ΟΑΣΑ, ανέλαβε την έκδοση ΕΤΗΣΙΑΣ/ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ (για τις εξαμηνιαίες το διάστημα: 1.10.2020- 31.3.2021 και για τις ετήσιες το διάστημα: 1.10.2020 – 30.9.2021 ) με ειδική έκπτωση, σε όλους τους συναδέλφους.
Οι προαναφερόμενες ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλας-Πειραιάς-Κορωπί), με επιλογή ετήσιας ή εξαμηνιαίας διάρκειας.
(Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί –Αεροδρόμιο.)

Διαβάστε περισσότερα
Αυγ 052020
 
ΑΑΔΕ και Πολιτική Ηγεσία… παίζουν με τις ζωές μας

Τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε υπηρεσίες μας, φέρνουν στην επιφάνεια τις τεράστιες ευθύνες της Διοίκησης και της Πολιτικής ηγεσίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτές λειτουργούν.
Οι επαναλαμβανόμενες επισημάνσεις και εκκλήσεις μας για την ανάγκη λήψης ουσιαστικών μέτρων προστασίας εργαζομένων και πολιτών που επισκέπτονται τις υπηρεσίες μας έπεσαν στο κενό ή δεν ιεραρχήθηκαν ως σημαντικές απ’ την ηγεσία της ΑΑΔΕ και την Πολιτική Ηγεσία.

Διαβάστε περισσότερα